-15%

Pleds DUNE

No 65,00€

Šis izturīgais kokvilnas pleds ar savu minimālisma stila dizainu būs gan stilīga detaļa mājas interjerā, gan iecienīts pleds vakaros, ko pavadīsiet dabā vai pie jūras. Mēs esam radījuši šo pledu tiem, kam pietrūkst viegla un mājīgā pieskāriena un tās labās sajūtas iekšienē, kad pienāk īstais brīdis: es esmu iegādājies ilgtspējīgu produktu.

  Videi draudzīgs pleds

  Viegls un mīksts

  Ar bārkstīm

Izmērs
55,25€
65,00€
Pleds DUNE
55,25€
Piegāde - 4 dienas
Iztērējiet 200,00€, lai saņemtu bezmaksas piegādi

Informācija

Izmērs
Sastāvs
Garantija

Smalks raksts, kas atspoguļo senatni

Šīs austās līnijas ir unikāls, ritmisks raksts, kas atkārtojas daudzos mūsu produktos. Tas ir mūsu veltījums senajām tradīcijām. Austs lina pinumā, tas vēl vairāk atgādina senos audumus. Šādi dekorēts pleds ļaus jums pieskarties pagātnei un omulīgi iekārtoties tagadnē.

Izturīgs duets: kokvilnas labākās īpašības un poliestera izturība

Šī audumu kombinācija nodrošina pledu izturību, mīkstumu un ilgmūžību. Kokvilna ir vispopulārākā tekstilšķiedra, jo tā ir mīksta ādai un elpojoša. Kokvilnā ieaustā poliestera šķiedra stiprina izstrādājumus un ļauj tiem ilgi kalpot.

Vistuvāk jūsu ādai - videi draudzīgs produkts

Mēs esam izmantojuši 70% otrreizēji pārstrādātas kokvilnas, kas ir sertificēta GRS (Global Recycle Standard). Šis sertifikāts nodrošina, ka izstrādājumā izmantoti pārstrādāti materiāli, kas ir videi draudzīgi un lietošanai droši.