-15%

Ceļojumu spilvens SONA

No 35,00€

Ja miegs garos ceļojumos ir daļa no jūsu dzīves, šis spilvens mainīs atpūtas kvalitāti. Ērts un kompakts spilvens ir izgatavots no Memospace® - pielāgojama viskoelastīga materiāla. Tas noturēs jūsu mugurkaulu pareizā pozīcijā un atslābinās kakla muskuļus. Atvadieties no sajūtas ceļojumā pēc miega, kad jūtaties tā, it kā būtu pamodies salauzts.

  Atbalsta kaklu un kakla daļu

  Piemērots jutīgiem un alerģiskiem cilvēkiem

  Pārklājs ar lina šķiedru, ko var mazgāt līdz 60°C temperatūrā

Izmērs
29,75€
35,00€
Ceļojumu spilvens SONA
29,75€
Piegāde - 4 dienas
Iztērējiet 200,00€, lai saņemtu bezmaksas piegādi

Informācija

Izmēri
Sastāvs
Garantija

Lina un kokvilnas duets dziļam miegam un viegliem rītiem

Pārvalks ar lina šķiedru

Noņemamais un mazgājamais pārvalks ar lina šķiedru palīdz saglabāt to tīru un mīkstu. Tas nesatur putekļu ērcītes, un lina auduma sastāvs labi iztvaiko mitrumu. Pārvalku var mazgāt līdz 60°C temperatūrā, kas vislabāk iznīcina baktērijas un noņem traipus.

Memospace® mīkstais pildījums

Nolieciet galvu kā uz sūnām. Šo sajūtu rada Memospace®, NASA kosmosa tehnoloģiju materiāls. Tas pielāgojas galvas un kakla izliekumiem, palīdzot saglabāt pareizu mugurkaula stāvokli miega laikā un radot relaksējoša komforta sajūtu visā ķermenī. Papildu profilēšana ar caurumiem padara spilvenu īpaši elpojošu.

Rīcineļļas pildviela

Memospace® viskoelastīgais materiāls ir pildīts ar rīcineļļu līdz 22%. Šo eļļu izmanto medicīnā. Tai piemīt dabiskas pretiekaisuma un antibakteriālas īpašības, ko novērtēs alerģijas slimnieki un cilvēki ar jutīgu ādu.

L-Slip® spilvenu aizsargājošs ieliktnis

Tā funkcija ir savākt poliuretāna putekļus, lai aizsargātu mājas vidi. Mēs esam padomājuši arī par jūsu ērtībām - šī ieliktņa materiāls ļauj viegli noņemt un uzvilkt spilvendrānu.

Kvalitāte, kvalitāte, kvalitāte: tā nodrošina mierīgu miegu gadiem ilgi

Kopš 1993. gada mēs savus izstrādājumus līdz pēdējai šuvei darinām ar rokām. Nav cita veida, kā nodrošināt augstu kvalitāti.

Šūšana ar rokām nosaka visu strukturālo daļu precizitāti. Katra šuve ir stingri sašūta, lai novērstu iziršanu. Katrs materiāls atrodas tieši tur, kur tam jābūt.

Veselībai drošs produkts, kas ir vistuvāk jūsu ādai

Mēs radām ilgtspējīgus produktus, kas ļauj patērēt mazāk un dzīvot veselīgāk. Īpašu uzmanību pievēršam materiālu kvalitātei un sastāvam.

Mēs izmantojam Oeko-Tex® sertificētus materiālus, kur vien iespējams. Produkti ar šo sertifikātu ir droši un piemēroti pat zīdaiņiem. Tie nesatur alerģiskas vielas, formaldehīdu, smagos metālus vai aizliegtos pesticīdus. Tie ir droši un piemēroti pat zīdaiņiem.

Līdzīgi produkti