-15%

Bērnu gulta LIEPA I

No 695,00€
Gultas veļas atvilktne
Audumi
Izmērs
Trīskrāsu matraču kolekcija
Klasiskā matraču kolekcija
Bērnu matrači
Virsmatrači
Aksesuāri un piederumi
Dekoratīvie spilveni
760,75€
895,00€
Bērnu gulta LIEPA I
760,75€
Piegāde - 20 dienas
Iztērējiet 200,00€, lai saņemtu bezmaksas piegādi
Ikmēneša maksājums no 76.08 €
Minimālā pirmā iemaksa 0.00 €

Gulta, kas nodrošina privātumu bērnam vai pusaudzim

LIEPA izceļas ar gludu U formas galvgaļa dizainu. Tā rada drošu un ērtu guļamvietu, kas bieži vien jādala ar brāļiem un māsām. Gultas visos stūros ir rūpīgi austs audums, kas garantē mīkstu un patīkamu pieskārienu.

Šis dizains ir paredzēts, lai iekļautos telpā, tāpēc esam izveidojuši trīs variantus – galvgali ar pagarinātu kreiso gultas pusi, galvgali ar pagarinātu labo gultas pusi un universālu U formas galvgali.

  Galvgaļa iešuves rada mājīguma un drošības sajūtu

  Palielinātas izturības līmēta bērza kokmateriāla plāksnes nodrošina izturīgumu

  Minimālistisks dizains ļauj gultu lietot gadiem ilgi

  Gulta tiek izgatavota ražotnē personīgi jums

Informācija

Piegāde un montāža
Ārējie izmēri
Garantija

Lai meži zaļotu

Jūsu gulta nākamajā pavasarī iesakņosies par kociņu. Par katru iegādātu gultu iestādīsim pa kokam LONAS mežā.

Skatīt vairāk: Saglabāt mežus zaļus: LONAS iestādīs koku par katru gultu, ko iegādāsies klienti Baltijā >

Gultas dizainere - Gaudutė Žilytė

"Veidojot LIEPA gultu sēriju, es vēlējos, lai mēbeles sniegtu bērnam drošību gan fiziski, gan emocionāli. Gultas mala, it kā apskaujot, rada mājīgu privātuma sajūtu, kas ir ļoti svarīgi, ja telpā dzīvo vairāki cilvēki. Bērni, kuri sapņo un rada, būvē mājas, pēc saspringtas dienas var mierīgi atpūsties.”

    Gultas konstrukcija izturēs arī gultas aplenkumu

    Draugi, suns un kaķis: lielāks svars šai gultai nav izaicinājums. Tā tiek izgatavota no palielinātas izturības līmēta bērza kokmateriāla plāksnēm, savienojot stūrus divās vietās ar metāla savienojumu. Tas ir par vienu vairāk, nekā nepieciešams. Mēs esam noapaļojuši arī gultas stūrus, lai piešķirtu gultai neatkārtojamu mājīgumu.

    Redeles nodrošina, ka matracis neiegrimst spraugās un ilgi saglabā pareizo formu. Tās ir izgatavotas no elastīgām un izturīgām 28 lamelēm, kas ir 35 mm platas un 8 mm biezas. Tas piešķir gultai izturību un ļauj to izmantot ar visu veidu matračiem.

    Katrs pasūtījums tiek apstrādāts individuāli

    Patiesībā klienta vārds un uzvārds pavada katru soli. Mēs uzskatām, ka šādi mēs saglabājam saikni ar cilvēku un kļūstam personīgi atbildīgi par visaugstāko kvalitāti.

    Gan gultas, gan matrači lielākoties tiek ražoti ar rokām. Tādējādi tiek nodrošināts, ka katra šuve iekļaujas savā vietā un katra detaļa kalpo gadiem ilgi. Pirms iepakošanas nosūtīšanai gultas tiek samontētas un pārbaudīta to konstrukcija, lai nodrošinātu, ka jūs saņemat nevainojamas kvalitātes gultu.

    Audumi un aksesuāri guļamistabas harmonijai

    Gultas audumus ir ļoti viegli tīrīt, un daži no tiem ir izturīgi pret mājdzīvnieku nagiem. Turklāt tie tiek pārbaudīti ar Martindeila nodiluma, krāsas izbalēšanas un lobīšanās testiem. Izvēlieties no austiem, velūra, buklē un citiem audumiem ar baltiešu vai ekskluzīviem rakstiem.

    Dekoratīvie spilveni, mājīgi pufi, funkcionāli naktsskapīši, papildu apgaismojuma sistēmas - aksesuārus, kas bieži vien ir pārklāti ar to pašu audumu, var viegli pieskaņot jūsu gultai.

    Līdzīgi produkti