-15%

Gulta SWING

No 1 900,00€
Labās puses matracis
Kreisās puses matracis
Audumi
Gultas kājas
Izmērs
Aksesuāri un piederumi
Dekoratīvie spilveni
1 615,00€
1 900,00€
Gulta SWING
1 615,00€
Piegāde - 20 dienas
Iztērējiet 200,00€, lai saņemtu bezmaksas piegādi
Ikmēneša maksājums no 145.35 €
Minimālā pirmā iemaksa 161.50 €
Gulta SWING
Mīkstais slānis - virsmatracis ar Memospace®

Jūsu ķermeni apņems maiguma un relaksācijas sajūta. To nodrošina 5 cm biezā Memospace® materiāls, kas ir veidots, izmantojot NASA kosmosa tehnoloģiju. Šis materiāls reaģē uz ķermeņa siltumu, apņem jūs no visām pusēm, atslābina muskuļus un uztur pareizu mugurkaula stāvokli.

Matrači atbilstoši jūsu vajadzībām

Varat izvēlēties cietāku, mīkstāku vai abus. Matrača pamatne ir izgatavota no īpaši augsta, 18 cm augsta kabatas atsperu bloka. Katra atspere ir ievietota maisiņā un individuāli reaģē uz ķermeņa spiedienu. Tādējādi matracis ļoti labi pielāgojas ķermenim un palīdz veidot taisnu mugurkaulu.

Izturīga tahtas pamatne

Tahtas karkass ir izgatavots no skujkoku masīvkoka. Tā iekšpusē ir kabatas atsperu bloks, un katra atspere atsevišķi reaģē uz ķermeņa spiedienu. Atsperu augstums ir 12,5 cm, kas nodrošina papildu komfortu.

Atbilstošas kājas

Relaksējošs miegs līdz pat pirkstu galiem, harmonija guļamistabā līdz pat gultas kājām. Kontinentālās gultas ir pieejamas ar 12 cm kvadrātveida koka kājām. Jūs varat izvēlēties dabīgā ozola, tabakas vai melnas krāsas kājas.

Gulta, kas rada miera un tuvības sajūtu mūsdienīgam interjeram

Šīs gultas galvgalis sānos ir izliekts, ar vertikālām un paaugstinātām šuvēm. Izliektā forma piešķirs jūsu guļamistabai mājīgu un nomierinošu noskaņu.

Kontinentālā gulta ir augstāka par parastu gultu, un tai ir trīs komforta slāņi: divas tahtas, divi matrači un virsmatracis, kas izlīdzina matraču starpu. Visi slāņi darbojas kopā, radot karaliskas atpūtas sajūtu.

  Izturīga masīvkoka konstrukcija

  Tahtas, matraču un virsmatrača kombinācija, kas nodrošina greznu komfortu

  Mīksts galvas balsts, lai ērti atspiestos

  Gulta tiek izgatavota ražotnē personīgi jums

Informācija

Piegāde un montāža
Ārējie izmēri
Garantija

Lai meži zaļotu

Jūsu gulta nākamajā pavasarī iesakņosies par kociņu. Par katru iegādātu gultu iestādīsim pa kokam LONAS mežā.

Skatīt vairāk: Saglabāt mežus zaļus: LONAS iestādīs koku par katru gultu, ko iegādāsies klienti Baltijā >

Gultas konstrukcija izturēs arī gultas aplenkumu

Papildus kilogrami, bērni, suns un kaķis: liels svars šai gultai nav izaicinājums. Tā ir izgatavota no skujkoku masīvkoka.

Matrači ir papildus aizsargāti ar pretslīdēšanas viļņiem. Integrēti galvgalī, kāju daļā un matračos, tie novērš matraču un virsmatrača slīdēšanu, tāpēc visas gultas daļas paliek savā vietā.

Katrs pasūtījums tiek apstrādāts individuāli

Patiesībā klienta vārds un uzvārds pavada katru soli. Mēs uzskatām, ka šādi mēs saglabājam saikni ar cilvēku un kļūstam personīgi atbildīgi par visaugstāko kvalitāti.

Gan gultas, gan matrači lielākoties tiek ražoti ar rokām. Tādējādi tiek nodrošināts, ka katra šuve iekļaujas savā vietā un katra detaļa kalpo gadiem ilgi. Pirms iepakošanas nosūtīšanai gultas tiek samontētas un pārbaudīta to konstrukcija, lai nodrošinātu, ka jūs saņemat nevainojamas kvalitātes gultu.

Audumi un aksesuāri guļamistabas harmonijai

Gultas audumus ir ļoti viegli tīrīt, un daži no tiem ir izturīgi pret mājdzīvnieku nagiem. Turklāt tie tiek pārbaudīti ar Martindeila nodiluma, krāsas izbalēšanas un lobīšanās testiem. Izvēlieties no austiem, velūra, buklē un citiem audumiem ar baltiešu vai ekskluzīviem rakstiem.

Dekoratīvie spilveni, mājīgi pufi, funkcionāli naktsskapīši, papildu apgaismojuma sistēmas - aksesuārus, kas bieži vien ir pārklāti ar to pašu audumu, var viegli pieskaņot jūsu gultai.

Līdzīgi produkti