Matrači

Matrači

Rādīt filtru

Par LONAS matračiem

LONAS matrači ir paredzēti maksimālam komfortam - labāks miegs nozīmē veselīgāku un laimīgāku dzīvi. Tāpēc mums patīk teikt, ka mūsu matrači ir paredzēti jūsu ikdienas komfortam. Katram pasūtījumam pievēršam vislielāko uzmanību, jo ražošanas process ir pilnībā individualizēts. Tikai pēc tam, kad esam saņēmuši mūsu klientu individuālās vajadzības un vēlmes, mēs ķeramies pie darba. Liela daļa ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs pie katra pasūtījuma atsevišķi. Mēs cenšamies, lai mūsu lietuviešu matrači būtu kvalitātes standarts, lai pat cilvēki ar ļoti specifiskām prasībām varētu atrast pareizo risinājumu.

LONO matrači ne tikai nodrošina visaugstāko komforta līmeni, bet arī pareizu atbalstu mugurkaulam un visai muskuļu sistēmai. Izmantotie materiāli ir ļoti labi elpojoši, pilnīgi nekaitīgi, Oeko-tex® sertificēti un piemēroti pat zīdaiņiem. Kvalitatīvi gultas matrači sniegs jums vislabāko iespējamo atpūtas pieredzi, rūpēsies par jūsu veselību un ļaus jums baudīt dzīvi katru dienu. Un nav problēmu ar izmēriem, jo mēs ražojam produktus visos populārākajos izmēros, un tie ir saderīgi ar mūsu gultām. Īpašām vajadzībām mēs piedāvājam LONAS pielāgotus matračus.

Kā izvēlēties matraci?

Ikdienas labsajūta ir cieši saistīta ar miega kvalitāti. Jo efektīvāk mēs guļam, jo labāk un enerģiskāk jūtamies dienas laikā. Tieši matracim ir izšķiroša ietekme uz veselīgu miegu un labu garastāvokli. Meklējot atbildi uz jautājumu "Kā izvēlēties matraci?", ir vērts pievērst uzmanību tiem kritērijiem, kas jums ir vissvarīgākie. Labākie matrači vienmēr ir tie, kas visefektīvāk pielāgojas un atbilst jūsu personīgajiem miega paradumiem un ķermeņa vajadzībām.

Kādu matraci izvēlēties? Mūsu matraču klāstā ir divas LONAS kolekcijas - Musical un Classic -, kurās atradīsiet visu veidu, tipu un izmēru matračus. Vai arī jūs varat uzreiz izvēlēties atbilstoši tipam (divvietīgu vai vienvietīgu, bērniem vai zīdaiņiem) vai tipam (pēc cietības un materiāla), kas jums ir piemērots. Dažādiem matraču tipiem un veidiem ir atšķirīgas īpašības, un tie ir vislabākie, kad izvēlaties sev piemērotāko. Tāpēc, izvēloties matraci, ir svarīgi ieklausīties sava ķermeņa vajadzībās.

Trīskrāsu matraču kolekcija

Trikoloras matraču kolekcija ir mūsu kvalitātes un komforta etalons, sākot no autentiskā izstrādājuma dizaina līdz pat iekšējām sastāvdaļām. Visi šīs kolekcijas matrači ir izstrādāti saskaņā ar fizioterapeitu ieteikumiem, lai tie perfekti rūpētos par jūsu ķermeni miega laikā - tie pielāgojas jūsu ķermeņa svaram un līnijām, absorbē tik daudz, cik jums nepieciešams, perfekti sadala svaru un, visbeidzot, tiem piemīt relaksējošas un nomierinošas īpašības.

Šajos izsmalcinātajos matračos ir apvienotas modernas tehnoloģijas ar augstas kvalitātes materiāliem, rūpīgu roku darbu un dabīgiem materiāliem, ko izmantoja senie cilvēki un kas tiek izmantoti arī mūsdienās. Tas viss, lai radītu produktu, kas paredzēts veselīga dzīvesveida veicināšanai, kas var sākties arī ar kvalitatīvu atpūtu. Šīs kolekcijas konstrukcijas un materiālu kombinācija nodrošinās higiēnisku un ilgstošu miegu. Labākais kvalitātes rādītājs ir 10 gadu garantija.

Klasiskā matraču kolekcija

Klasiskā matraču kolekcija apvieno kvalitāti un ekonomiskumu, padarot to par optimālu izvēli tiem, kas meklē līdzsvarotu ieguldījumu miega komfortā. Matračiem esam pārdomāti izmantojuši augstas kvalitātes materiālus, kas palīdz visam ķermenim atpūsties un labi atpūsties. Esam nodrošinājuši svarīgākās īpašības - lai matrači uzturētu komfortablu temperatūru un sniegtu pareizo atbalstu visas nakts garumā. Ar šiem matračiem dziļš un ērts miegs ir vēl pieejamāks.

Klasika vienmēr ir stilīga - laika pārbaudīti un tūkstošiem apmierinātu klientu novērtēti LONAS matrači no Classic kolekcijas ir daudzpusīgi un lieliski atbilst gaidītajam. Izmantotie materiāli ir izturīgi, elpojoši un elastīgi, reaģējot uz ķermeņa spiedienu, savukārt anatomiskās zonas nodrošina mugurai atbilstošu atbalstu. Šīs kolekcijas izstrādājumi nodrošina vienmērīgu svara sadalījumu visas nakts garumā. Tikmēr mīkstais auduma pārvalks ir viegli noņemams un tīrāms, tāpēc apkope ir bez problēmām.

Vienvietīgi un divvietīgi matrači

Parasti matrači tiek iedalīti vienvietīgos un divvietīgos. To parasti nosaka pēc tradicionālajiem izmēriem, kas norāda ērtāko ieteicamo izmēru, lai miega laikā justos komfortabli. Tomēr tas nenozīmē, ka vienvietīgs matracis nav piemērots pārim ar mazāku augumu. Tas arī nenozīmē, ka divvietīgs matracis būs pārāk liels vientuļam cilvēkam, kurš vēlas vairāk vietas.

Tomēr viena lieta ir izvēlēties matrača izmēru, pamatojoties tikai uz vēlamo telpas sajūtu, un nekas jūs neierobežo. Cita lieta ir izvēlēties matraci jau esošai gultai, ja tās izmērs ir skaidri zināms. Pieaugušajiem vienguļamie matrači ir pieejami standarta izmēros no 80x200 līdz 90x200. Par lielākiem vienvietīgiem matračiem tiek uzskatīti 120x200 un 140x200. Visu izmēru vienguļamie matrači ir izgatavoti tā, lai pilnībā atbilstu gan pieaugušo, gan pusaudžu vajadzībām. Tie ir ļoti ērti, izgatavoti no kvalitatīviem materiāliem, un visbeidzot, lai gan ir mazāki, tie piedāvā tādas pašas komforta īpašības kā lielākie matrači.

Par divguļamajiem matračiem sāk uzskatīt 140x200 matračus, kas ir ideāli piemēroti pāriem un vientuļiem cilvēkiem, kuri vēlas daudz vietas. Vislabāko telpas sajūtu un vispopulārāko izmēru nodrošina 160x200 matrači, kas ir vispopulārākie dubultie matrači. Guļot uz gultas, tas kompakti iekļaujas telpā un neaizņem papildu vietu. Savukārt tiem, kam ir lielākas guļamistabas, piemērota izvēle ir 180x200 vai pat 180x215 matrači. Tajos var ērti izvietot visu ģimeni. Tiem, kas meklē citu izmēru matračus, lielisks risinājums ir pielāgotie matrači, kuriem nepieciešams produkts ar neparastiem izmēriem. Lai kādu izmēru matraci jūs izvēlētos, par visu matraču kvalitāti un izturību liecina to 2 līdz 10 gadu garantija.

Bērnu un zīdaiņu matrači

Bērni ir jutīgāki pret miegu nekā pieaugušie, turklāt bērnu organisms attīstās, tāpēc miega laikā notiek svarīgi attīstības procesi. Tāpēc kvalitatīva atpūta bērniem ir īpaši svarīga. Mūsu bērnu matrači ir paredzēti gan zīdaiņiem, gan pusaudžiem. Tie visi ir izgatavoti no materiāliem, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem un ir Oeko-Tex® sertificēti.

Šādi produkti ir droši, veselībai nekaitīgi un piemēroti pat vismazākajiem un jutīgākajiem bērniem. Zīdaiņu matračiem ir laba gaisa caurlaidība, tāpēc mazuļa āda vienmēr elpo. Lono-Tec® īpašības nodrošina nepieciešamo elastību un stingrību, lai saglabātu veselīgu mugurkaula stāju. Savukārt masāžas virsma ir īpaši svarīga zīdaiņiem, jo tā aktivizē asinsrites sistēmu, kas ir īpaši svarīgi pirmajos mēnešos. Tas ir svarīgi katra bērna attīstībai miega laikā.

Izvēloties matraci, ir svarīgi izvēlēties bērna augumam un gultai piemērotu izmēru. Neatkarīgi no izmēra, ko meklējat, visi matrači ir rūpīgi un atbildīgi izstrādāti, tāpēc labs miegs ir garantēts. Mazākie standarta matraču izmēri mūsu klāstā - 60x120 un 70x140 - ir paredzēti zīdaiņiem. Lielākie izmēri - 80x160 un 80x180 - ir vispiemērotākie bērniem. Lielākie bērnu matraču izmēri - 80x190 un 80x200 - ir paredzēti pusaudžiem.

Matrači pēc cietības

Vēl viens veids, kā izvēlēties sev piemērotu matraci, ir meklēt pēc cietības. Katram ķermenim ar atšķirīgu uzbūvi un miega paradumiem ir ērti izmantot dažāda cietības līmeņa matraci. Tāpēc ir svarīgi pievērst uzmanību savam ķermenim un tam, kas liek tam justies ērti. Pat jūsu iecienītākās miega pozas vai tieksme mētāties un griezties var norādīt uz jūsu matrača cietību.

LONAS cietie matrači lieliski atbilst to cilvēku miega vajadzībām, kuri dod priekšroku stingrākai atbalsta bāzei. Tie nodrošina lielāku stingrību un stingrību mugurkaulam, nodrošinot komfortablu miegu tiem, kam šīs īpašības ir prioritāte. Tie var būt arī lielisks risinājums cilvēkiem ar lielāku svaru vai gados vecākiem cilvēkiem, kuri vēlas ērtāku apgāšanos vai stabilāku izkāpšanu no gultas. Cietie matrači ir vienādi dažādos izmēros, tāpēc izvēlieties savām vajadzībām vispiemērotāko.

Lielāko daļu LONAS klāsta veido populārākie vidēji cietie matrači. Tie ir ideāla izvēle tiem, kam nepatīk gulēt uz pārāk cietas pamatnes, bet kas arī nevēlas justies tā, it kā gulētu pūkainā dīvānā. Šāds matracis sniedz gan mīkstuma, gan cietības sajūtu, turklāt viss ir līdzsvarots, tāpēc nav svarīgi, kā vēlaties gulēt - uz muguras, vēdera vai sāniem. Strukturāli šie matrači ir izstrādāti tā, lai būtu universāli, praktiski un, protams, nodrošinātu maksimālu komfortu.

Mīkstie matrači ir domāti tiem, kas meklē bezkompromisa miega komfortu. Tie nodrošina ideālu uzsūkšanos un ķermeņa aptveršanu, kā arī lieliski reaģē uz pozas izmaiņām miega laikā. Viegluma sajūtu nodrošina 7 mīkstuma zonas, kas izvietotas atbilstoši cilvēka anatomijai - dažas ir stingras, citas mīkstas - un nodrošina efektīvu atbalstu visam mugurkaulam un ļauj muskuļu sistēmai nomierināties un atpūsties. Šie matrači arī palīdz regulēt ķermeņa temperatūru un novērš pārkaršanu vai atdzišanu, radot patīkamu mikroklimatu miega laikā.    

Matraču veidi un materiālu īpašības

Matrača konstrukcija un galvenais materiāls, no kura tas ir izgatavots, ir galvenais faktors, kas nosaka tā īpašības. LONAS klāstā ir 4 galvenie matraču veidi - katrs no tiem ir unikāls pēc tā, kā tas ir veidots, lai radītu miega pieredzi, un katrs no tiem ir izmantots tā, lai vislabāk atbilstu cilvēku ar dažādiem miega paradumiem vajadzībām. Tāpēc matrača izvēli var pamatot arī ar materiālu sniegtajām funkcijām un īpašībām.

Lateksa matrači ir izgatavoti no augstas kvalitātes elastīga lateksa, kas satur dabisko kaučuku un ir ilgmūžīgs. Lateksa pamatnes papildu profilējums nodrošina augstu gaisa caurlaidību, uzlabojot gaisa cirkulāciju un elpojamību. Šie matrači ir līdzsvars starp jaunākajām tehnoloģijām, maksimālu komfortu un lielisku elastību. Tie tiek augstu novērtēti arī to ilgstošā maksimālā komforta līmeņa dēļ, tāpēc, pareizi kopjot, tie var būt efektīvi pat 10 līdz 15 gadus.

Viskoelastīgie matrači ir izgatavoti no mūsdienīga materiāla Memospace®. Tam raksturīga elpojamība, izturība un elastība. Tas ir viskoelastīgs materiāls ar īpašu blīvumu, kas izstrādāts, pamatojoties uz NASA kosmosa tehnoloģijām - tas reaģē uz telpas un ķermeņa siltumu, pielāgojoties ķermeņa izliekumiem un tādējādi atslābinot muskuļus. Šāda veida matrači ir ieteicami cilvēkiem ar locītavu sāpēm, jo viskoelastīgajam materiālam piemīt sildošas īpašības. Tas ir arī lielisks risinājums tiem, kuri izjūt ķermeņa daļu nejutīgumu.

Atsperu matrači sastāv no stingra kabatas vai vairāku kabatu atsperu bloka, kas pielāgojas ķermeņa spiedienam, nodrošina stingru atbalstu un neveic kustības. Šie matrači pielāgojas katra cilvēka svaram individuāli, tādējādi nodrošinot komfortu, vieglumu un atpūtu. LONAS matračos tiek izmantotas augstas kvalitātes, drošas, TÜV sertificētas kabatas atsperes. Tās ir visaugstāk novērtētas to izturības, siltuma un mitruma aizturēšanas, nepūšanas un vienmērīgas svara sadales īpašību dēļ.

Poliuretāna putu matrači izceļas ar savu elastību un patīkamu, ķermenim pieguļošu sajūtu. Tie ir iecienīti mīkstuma un sildošā efekta dēļ, un tos novērtē arī cilvēki, kas vēlas mazināt muguras sāpes. Šie matrači palīdz vienmērīgi sadalīt gulētāja svaru, nodrošinot mierīgu un ērtu miegu. Poliuretāna putas pielāgojas cilvēka ķermenim, nodrošina stingru, bet patīkami mīkstu pamatni, novada mitrumu un novērš putekļu ērcīšu veidošanos. Daudziem matračiem ir īpašs L-Slip® oderējums, kas aizsargā no putupoliuretāna putu putām.

Ortopēdiskie matrači

LONAS ortopēdiskie matrači ir paredzēti cilvēkiem, kas meklē risinājumus muskuļu, locītavu un muguras diskomforta mazināšanai. Tie pielāgojas cilvēka ķermenim, bet vienlaikus veido pareizu mugurkaula stāvokli miega laikā. Šiem matračiem parasti ir 7 anatomiskās zonas, kas ir izturīgākas pret ķermeņa spiedienu vairāk saspringtās vietās, piemēram, guloņiem vai pleciem, guļot uz sāniem. Šie matrači ir izgatavoti no elastīgiem un elpojošiem materiāliem, kas veicina veselīgu un dziļu miegu.

Matrača aizsardzība un apkope

Lai kādu matraci jūs izvēlētos, tas ir ilgtermiņa ieguldījums jūsu miega kvalitātē. Tāpēc ir svarīgi rūpēties par šādiem izstrādājumiem, lai nodrošinātu, ka varat baudīt miegu pēc iespējas ilgāk. LONAS matrača pārvalks ir higiēnisks matrača pārvalks, kas paredzēts, lai pasargātu matraci vai citu guļamo virsmu no netīrumiem. Savukārt jau aptraipītas virsmas tīrīšanai mūsu klāstā ir arī īpaši produkti ar nanotehnoloģiju traipu noņemšanai no dažādiem audumiem.

Nepieciešams padoms?

Ja jums joprojām ir neatbildēti jautājumi par to, kurš matracis jums ir vispiemērotākais, mēs vienmēr aicinām apmeklēt mūsu salonus, lai saņemtu kvalificētu padomu vai izmēģinātu interesējošos produktus. Tiem, kurus interesē matrači tiešsaistē, iesakām ielūkoties mūsu padomu rakstā Kā izvēlēties matraci. Un, kad būsiet izvēlējies produktu, varat būt drošs - mēs parūpēsimies par piegādi un nogādāsim to līdz jūsu durvīm.